Utan land

identity

första hyrfilmen på länge. svårt att välja bland hyllorna. de borde ha en rebecca-hylla överallt. eller göra så att de med snyggast omslag faktiskt är bäst. så borde man slippa lämna tillbaka dom. alltid lika jobbigt att upptäcka dagen efter att man måste ta sig till stan & lämna in film. då är nöjet redan slut, och nyttan vill man ju helst ha avklarad innan. men det är ju svårt att lämna tillbaka filmen innan man sett den..
identity hette den iaf. påminde lite om en gammal favoritbok, men jag anande hela tiden att det var barnet som var boven. film är ganska lätt att genomskåda om man tänker som så att den man tror minst om, gör mest. och vem tror att ett barn mördar? jag gjore iof, så omöjligt är det väl inte.

fick ett till roligt julmail! mina första vg-poäng på universitetet som i en liten ask med röda snören. det blev jag glad av på riktigt. man kanske lyckas skaffa ett jobb efter studierna ändå?
aktuell studieskuld: drygt 18.000, så ett jobb efter studierna vore nog.

karlstad imorn igen. saknar familjen mycket. saknar dom mer när man fått försmak. men när jag är där längtar jag till örebro, och när jag är i örebro längtar jag till karlstad. så kan man ju se det som att man är lyckligt lottad som har någonstans att längta.
längtar till just nu: karlstad. örebro. sälen – rikard. ludvika – kladdo. fellepsta’ – malls. gävle – mari.
så åka på lite semester i januari blir nog.

i födelsedagspresent önskar jag mig ett fallskärmshopp. så kan jag leva på hoppet!
"det är mörkt nu, men det blir ljusare igen" – nog.


just ja! längtar efter ett riktigt realisation också. svängen på staden idag gav inte värst, men hoppas att de skänker bort kläderna i karlstad! annars kanske örebro har mer att erbjuda? eller kanske huvudstaden even? men där är det nog trångt. behöver verkligen hitta allt. byxor, tröjor, jacka, skor, huvudbonad – you name it. funderar tom på att köpa ett par örhängen till nyår. det ni.
nyårsafton har jag förväntningar på. med all rätt. hörni, det kan nog bli hur hett som helst. med nya örhängen.

En kommentar

Lämna ett svar

%d