Utan land

lagtext vs. filtext

jag kom på mig själv. satt och åt fil & flingor, med lagboken framför mig för att vara duktig. men skenet bedrar. verkligen. istället för att ta sida upp och sida ner i kommunallagen drog jag informationen om hur nyttigt kalcium är – om & om & om igen. och igen. baksidan på filpaketet förstörde min utbildning.
jag har brist på självdisciplin, och tentan är imorgon. eller nej, snart imorgon. i övermorgon. kan bli hur intressant som helst. ska i alla fall sitta så länge jag orkar den här gången, och INTE rusa iväg efter typ 2 två timmar. det är min framtid det handlar om! ja, jag VILL tjäna mycket pengar..

bullet in a bible är fortfarande hetast. förvånas över den hela tiden.
på stark andraplats kommer J.D. i scrubs för dagens skratt:
"I don’ use toiletpaper. I have one of those French things that shoots water up your ass."

värt ett (nej, flera!! blir bara roligare o roligare) besök:
http://www.duckshit.com/chuck-norris-jokes/chuck-norris-jokes/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: