tentatorsdag

dansar ut i köket, det är 4 plus
almenackan får sig en morgonpuss
skottar i mig yoggi & havrefras
nu är det spontankalas!

jävlaranamma – äntligen måndag,
den perfekta starten på dagen!

det är solsken ute. snön är borta & jag får packa upp gittan ur cykelförrådet igen. om det ändå vore vår på riktigt! plugget till tentan har väl inte gått så bra. ska bläddra igenom anteckningarna nu innan färden bär mot universitetet i alla fall. håll alla tummarna för mig! går det bra ska jag fira med öl, går det dåligt ska jag trösta mig med öl. öl är lösningen på allt. öl & havrefras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s