Utan land

massa måsten

         fanny & bea                 

tequila blev. uhum, väldigt hårt. laddade länge, men tillslut anläde både vinflaskan (tack anna!) och tequilan (fint initiativ sara!) och det blev verkligen en kanonkväll. ni förjtänar inte o se fiskminen jag gör på kortet, men jag kan inte låta bli o lägga upp den bara för att!

är det någon som känner på sig att den har glömt något hos mig är det bara och hojta. har inte rensat lägenheten än. shotsglasen ligger fortfarande i diskhon och jag har chilinötter på golvet. någon borde komma hit, sitta i soffan och göra ingenting. jag städar bättre då. TV:n är tyvärr inte speciellt effektiv till det. har massa som måste göras, men gör ingenting. ingenting jag måste i vart fall.


checklista:
studieförsäkran
bostadsbidrag
diska
dammsuga
leta reda på tenta-kvittot (måste man ha det?)
bädda rent
damma glasbordet
läsa RB
vattna gudrun o herbert (mina döda blommor är numera döpta)
ringa rikard
packa upp tvätten
sätta upp affischen
dra om sladdarna kring soffan
byta pluppar på gardinstången
skriva brev till morfa & morfar (mads, vad har du för adress??)
rama in studentkort

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: