Utan land

någonting lånat, nytt, blått & gammalt

för första gången (sedan jag & Mari var typ tölv inne på Arena och tittade på Joakim Hillson) var jag nykter på krogen. det var en upplevelse! kvällen började hos Kitty med karaeoke, saftdrinkar & Mariestadspojks. jag körde svarttaxi med Annika&Jörgens bil (det är någonting lånat) och det var snö överallt. vi dansade, skrattade, rökte, frös o förföljde ambulanspersonal. men mest dansade vi. och mest dansade vi med eliaz! gosh, vilken kille! john travolta utan takten i höfterna intog dansgolvet och fan vad vi skrattade MED honom. vi dansade någon konstig dans som tydligen var poppis i Mariestad (Lina??). såg typ ut som man stekte pannkakor ibland. jag dansade en ganska dålig tryckare med en manling Ankan och sen fick vi gräva fram bilen & putta ut den från parkeringen.
det var någonting nytt, och det var fruktansvärt roligt! tack för nattplatsen och för du tosan. vi har bestämt att vi åker till leeds igen, så det ska vi göra. det pirrar redan i magen!

igår bastade vi & drack lättöl. det var någonting blått. verkligen. en riktig reklamfilm för Pripps Blå (även om man blir röd som en räka & inte orkar sitta speciellt länge).

ikväll blir det någonting gammalt. inte för att vi är gamla, eller för att tapas inte är speciellt nytt. utan för att Bingolotto helt enkelt är gammalt, och större delen av de spelandes kanske. att spela Bingolotto är gammalt, men jag tror på en toppenkväll babes!

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: