Utan land

the new me

nyklippt
jag lyckades inte hålla nya frisyren sådär fräsch som tosan fixa den, men gosh så nöjd jag är ändå. mirakelverk med din sax har du gjort. känner mig som en riktig filur! och det är råfint. du saknades på kvällningen sen – då hade du verkligen fått höra komplimangerna. T A C K. (bilden gör kanske inte klippningen rättvisa, men det var den enda som jag syntes på).
annars blev spelningen precis sådär bra som man trodde! gitarr + öl på förfesten, rödvispromenad ner till staden & p-son på scen med skumdum. kom hem med en agnfab demo och det är ju inte fyskam heller!

men nu när jag kom hem (örebrohem) så är min cykel borta! gah. 1500:- i självrisk är det ju fan inte värt. kan man ju lika gärna köpa en ny cykel.. träligt att jag la ut 250 spänn på punkan i torsdags. welcome to my life..  that’s the way it goes, men lika glad är jag för det!

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: