Utan land

son of dick

less than jake är dagens heta tips. men fall out boy håller än. blev påmind om skawars.nu i helgen också! att jag glömt.. favoriter är bra – om man kommer ihåg att lägga till dom i favoriterna. fotbollen är också bra. kanske ska börja hänga på eyravallen (behrn) i sommar? hockeysäsongen har ju inte varit vidare värst än, även om distansen till karlstad ursäktar en del. men ja, fotbollen. god is back. nästan lika glad för det som jag skulle vara om owen rullade in på anfield igen, och kom ut ur rätt omklädningsrum. matchen igår var het. och på fredag tar vi man utd också.. sen är nog CL-spelet som andraplatsplaceringen ger säkrad.

arbetet med hemtentan går inte lika bra. varit ute på äventyr, och nu när jag kom in så… ja. det sitter M A S S A äckliga fögglar i trädet utanför och skränar. dom är läskiga. om dom ville skulle dom ju kunna ta sig in här och äta upp mig. typ. men min aptit till trots så är jag inte hungrig. eller jag är hungrig för att jag vet att äta bör man, annars dör man. problemet är att jag inte är sugen. det är trist att laga mat till sig själv hela tiden. det är godare om någon annan i alla fall petar lite i grytan. pizza? pengar? nä. äter jag nudlar på veckorna så har jag råd med öl på helgerna. det är min livsfilosofi just nu. men just nu skulle jag också åka utomlands om någon vill följa med. det finns sparpengar, och dom hinner jag få tillbaka innan maj. rackarns rabarber vad härligt det vore med sol.

och nu är det slut sats-at. sats. ha ha. jag har ingen humor. men visst är det ett ganska fånigt uttryck för någonting som är början till allt liv? iofs tar dom kanske sats? blommor & bin folks. eller? blommor & vin borde det heta. det är ju så man får ikull töserna har jag hört.


it’s done. over. gone. and how does it feel?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: