Utan land

polisjakt

hörni, det händer grejjer. rättegång idag för pappsings saker igen. (för er nya så stula en gubbe nästan alla hans tillhörigheter efter vi tömt hans hus i L-a när han dog.) förra gången dök han inte upp, och vi tänkte att han flytt landet. så mamming var inte vidare hoppfull imorse när hon knalla iväg. inte dök han upp idag heller, men snutarna åkte iväg och letade efter honom – och de hitta honom. men han vägrade följa med. vittnesutsagor & en jävligt lång plädering från åklagaren.. så nu får vi se. kanske blir rik på det svenska rättssystemet.

och spelade placebo på arvika 2003? på campingen? jag var nog för full för att förstå. satt tydligen och käka pizza diggandes. får väl ta igen det på roskilde.. om man inte är för full för att hänga med då också.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: