Utan land

what a sight

imorse när jag gick ut till studentlivet på la universidad glittrade det. bokstavligen. massa, massa små hårda flingor som yrde omkring, och solen låg på. kände mig som en gubbe i en såndär glaskula som man vänder på.. hela världen var vacker. då var svenska vintern underbar, och jag frös inte ens. mycket plugg, mycket att städa, tvätta & diska.. helgen är här och ölen snart öppnad. jag mår. känns dock lite konstigt att vara mate med gamla kärleken och skoja om brudar. inte så konstigt iofs, och jag skulle inte byta bort dig för allt smör i småland! du är bra. ska nog fylleringa wickid ikväll också. det är skojjs. mary, malls & mads – njut. jag vill ha er här, bredvid mig i soffan och obegränsat med vin. mumma för er. och kladdo – ring snart! grr. nu blir det mönsterskyddslagen + riskaka en sväng – but then: beware, beccus is going after beer!

och visst kan en giraff vara rädd? men det kan inte ett lejon. det är så fel. säger man ett rädd lejon? en rädd giraff, okej. men lejon? ett rätt lejon låter bättre. dagens dilemma.


haha. har precis lagat en thailändsk nudelsoppa (kockarn’!), men hade nog i för mycket lime. sur soppa. GOTT! får le hela kvällen så jag inte får världens tristaste kväll för att soppan var sur. in i dimman!

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: