Utan land

scumbag on a mission

jag har städat min lägenhet. s t ä d at  verkligen. hela andra gången jag skurar golvet sedan inflyttning. lite äcklig är jag, men lite skit i hörnen lider man inte av om man inte är ett hörnskåp. hyllorna i kylskåpet är rena, spisen är ren, glasbordet har inga fläckar – men, fönstrena är gråa. måste köpa en såndär skrapa. vårstädning var det här.

och det var hett i fredags. inget slagsmål dock, men ändå en ack så rolig hemfärd med ak. värt att åka buss typ 200 m liksom. så gjorde jag kvällens vurpa.. gick och skrattade åt att robban trillade en bit framför, men gör exakt samma vurpa när jag kommer dit. fin jag. lördagen blev att banga. försökte plugga, men det vart en styr-dag istället. drog till Harry och melodifestivalen sedan. gûnther är min idol. vilket jävla koncept! vilken man.. inte kolscheen alltså, utan riktiga gûnther :]  och vad gjorde rednex där?

so, en dusch vore nog. vart ute o hurtat igen så man inte är helt oförberedd på boxen imorn (beach07!!).. fast mest för att jag var arg på alonso. och gerrard. men färjestad vann ju i alla fall igår – det var svinkul.

nytt favoritband! eller, lite sent påkommet kanske.. de var här o spela under millencolin open, och vi köpte ju en demo på hultan någon gång (mest för att han var snygg iof) – men gosh. tips: royal stakeout. just fucking google them! massa downloads på hemsidan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: