Utan land

stjärnan

okej, jag fick precis en ny idol. var ner på nautilus o svettades efter tentan (som var jävligt skum, men borde klara den). i strechingrummet (ja, jag tänkte bli spänstig) var hon! kvinnan! eller pantertanten.. eller inte ens det. kärringen skulle man kalla henne på ica. en såndär som smiter förbi en i kön med käppen och andas högt med öppen mun. fast på gymet var hon het. tog typ 15 minuter för henne att försöka lägga handen mellan skulderbladen, men inte ens när hon tyckte att hon hitta var hon rätt. handen var knappt i nacken. jaja tänker ni. alla gym har sina pensionärer – men alla pensinärer har inte sockiplast! shit, vilken dam. tänk er – rosa tajts som slutar ovanför anklarna + vita sockiplats. stjärnan it is! tror hon var hetare än malls i baddräkt.. men bara nästan!

annars laddas det för kalas imorn. massa födelsedagsbarn. så det blir tårta & ballonger + jägermeister & fulöl här (lägenheten är nästan ren) imorn och sen dunderkalajs hos a-k på lördag. oh, just ja.. leta paket imorn!

En kommentar

Lämna ett svar

%d