Utan land

london baby

just nu är verkligen alla ingenstans och överallt. eller, alla gamla är borta och iväg.. fick ett släng av b-storms londontime precis och han lät så glad så sitter som ett fån med ett leende på läpparna. spm is on the move – men den 5/5 2015 i 15-huset kl 15 är det klassåterträff! be there or be squared..

hockeyn var fin (liv förtjänar inte äran av att ha lackat in sig själv på målvaktshjälmen), hultsfred kan inte bli – så roskilde blir!, har massa jobb (=slantar!!) och det är verkligen sommar snart. någon måste titta på sista semin med mig på torsdag – det är inte kul själv! i värsta fall får jag väl ringa max utkörning och låsa gubben inne bara för att.. och popkryssning med silja folks. sugna? kan bli, kan bli. följ med! ett äventyr såhär på vårkanten behövs ska ni veta!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: