Utan land

om livet är skolan

gosh. jag har nog världens finaste morfädrar. biologiska arne ringde precis och sa grattis. oh no, tänkte jag och trodde att han gått och fått en senilsläng. varken 17 maj eller 18 juni idag.. fast det vara bara hockeyn! blir det en sjätte match i LLA så åker jag hem.. fan, sm-slutspel är säkraste vårtecknet! måste hälsa på morfädrarna när det blir dalarna till veckan! lite ironiskt att när man har två släktträd så finns fortfarande bara två morfrar kvar.. tur att dom är så söta! och försökte göra en revolution och lämna mobilen bakom mig idag igen.. för det händer ju inte mycket värt på den ändå.. sen är det 1000 missade samtal och mamma har andan i halsen och tror jag är mördad. ska sy fast telefonen bredvid örat och satsa på hjärntumör. ska till kyrkogården också. har bestämt mig och kan ju inte strunta i den helt, även om det inte betyder något mer så ska väl det vara en del av att bli kompis med situationen. vill inte ensam. kommer ju behöva hålla någon hårt i handen, eller någon kommer behöva hålla mig hårt i handen för att jag inte ska springa. men jag SKA dit. får gå till clas ohlson och kolla om han har några ljus som brinner i 100 år för det lär väl dröja tills nästa gång. updaten: ny tatuering på fre kl 11! och jag vara i skolan kl 8 imorn – klassen kan ju lika gärna begå kollektivt självmord typ.

borde kanske svara på bosse ringholms mail och fjäska? säga att jag vill in på aspirantutbildningen.. jag lär ju inte klara dom proven, men han har nog kontakter..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: