Utan land

think left – stay free

hade glömt brainpool! babar är bra.. dom påminde mig! har till och med en skiva hemma som jag glömt. lyssnar och lyssnar. världens finaste jobb har jag! familjen är en dröm, huset ett "extreme home makeover"-hus typ och min lillkille är hur söt som helst. vi har lekt med piratskepp och ätit glass. han hade varit påskgubbe i skolan och hade fortfarande prickar kvar på kinderna. fan, bättre jobb för barnsliga mig finns inte! måste komma ihåg att köpa massa lösgodis påväg till dalarna bara OM det skulle komma några påskbarn och plinga på dörren. packa blir också. ruschigt nu. men ani har styrt chips och film blir. mamma kommer imorgonbittida och jag kommer vara trött, opackad och hon kommer få ta sista disken (har bara lämnat det som inte fick plats i diskstället.. hälften typ iofs) vad glömmer man alltid när man åker bort? kanske borde bli en tönt som de andra bloggarna o satsa på listor?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: