Utan land

en gång i livet..

happ. satt man i solen i godan ro med glass i händerna och glajjorna på.. så kommer tomten förbi. shit, han glömde raka sig imorse han. mer skägg har jag inte sett i hela mitt liv. men sommarstunden idag var fin – gosh, micke hade even t-shirt. lite vågat det, men ack så värt. så ruscha jag hem.. svängde in och köpte presentpapper, tappade presentpappret på en cykelövergång, bromsade, mobilen ringer, bilen tutar, svarar i mobilen, cykeln välter och hjärtat går i 120.. men jag har en jobbintervju på fredag. inte illa det – håll en tumme. lunch nu, sen ut till min familj.

och ja, sm-guldet var fint. det ÄR fint. stora torget klockan 17 – jag vill vara där. gosh. galet. dom på latino-festen igår visste väl knappt vad is var och mina babes här förstår inte tjusningen med att bry sig om sport. men lika glad för det är jag! tur att dom är snälla iaf :)

gyllene tider går fortfarande på helsnurr. "det är blommor som har fångat dig" är genialisk. det är blommor som har fångat mig..

Lämna ett svar

%d