Utan land

we’re the love generation

vilken tempo helg. eller fredag i alla fall.. andan i halsen, leende på läpparna och kära reunions. saknar spms något så fruktansvärt.. vilka år vi hade! maulin hade gått o fixat hetaste peugeoten, emmesjoe var brunare än nånsin, mariah var snyggare än vanligt och martins ord värmde mest! och rickytans JL-skärp var inte så jävla bra. sen var grillfesten hos mari inte igång, men jag kom igång hos robin i alla fall. dumt att folk bjur. rikards tös var sötast nånsin (snacka om att hon ska få bli min stylist), kul att se kristin och jag blev förvånad över att viktor läser bloggen (GOTTCHA’!! :P). rikard var lika i gasen som alltid! sen gick jag hem och sov.. vaknade, åt mammings super-frukost och bräsade till L-a med morfar. slängde av honom, madde kom och hjälpte till att bära. morfar hade bland annat en dator med sig hem.. lite envist att försöka lära sig surfa när man är 85 bast – men det är aldrig försent.

sen var det bara sommar rakt igenom. utefik, solbrills och lätta skor. min farbror sprang förbi med kusin och det var skoj. sen bila vi iväg för öl och division 3 (4?) fotboll i en slänt med spindlar och sniglar. bila vidare och grilla. fixa goaste avocadosalladen som räckte ända till picknicken igår.. eller inte jag, men mannen. dumt att skala avocadon med kniv btw.. ska man inte gröpa ur dom? en tokig norsk försökte förklara pi för mig också. tror han lyckades bättre än cleas på hela högstadietiden.. men jag är inte helt med än. helgens fundering: varför ska man alltid bugga när man blir full? eller är det bara jag? inte blir man bättre på’t heller..

en malls-sovning och en mads-sittning på det här och jag hade inte bett om något mer.. om inte kanske en dag extra helg.. det var trist att åka hem, fast jag poppa samma låt hela vägen.. sommarns låt är lätt bob sinclar "love generation". hörde den på radion, men vafan – lyssnar ju aldrig på den ändå så bara gott om fler folks hänger på.

so, summa sumarum är att jag haft en jävligt fin helg och pirret is still going strong. nu ska jag bara jobba ett tag.. och hinna med skola imorn också. fast jag har tagit ledigt den 26 maj – långhelg åt mig!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: