Utan land

bring on the sweetlife

so, blir en kort update av helgens äventyr.. många mil, men värt allting! gosh, vilka människor. men varför kan inte bara alla bo på samma ställe?

emils studentkalas i norrköping i torsdags var värt. det var släktkalas utan dess like och vi tog idolbilder och skojade med morfar. styrde kosan hemåt för studenterna i karlstad, men åkte vilse och tog en timmes omväg. sjöng och lekte bilbingo hela vägen, så humöret hos taikoons var på topp. väl hemma blev det att möta upp kärleksmännen för öl på uteservering. viktor fick present, erik tog studenten för andra gången – men gladast av alla var nog ändå daniel (och han tog ju studenten förra året)! fan, snällare människa får man leta länge efter.

lite sova, sen bjöd fredagen på skolavslutningar för småsystrar med återseenden av gamla lärare och minnen. vidare till kristinehamn och nosa reda på systembolag. köpte marinella till tosis och hon var vackrast i hela karlskoga! (svårighetsgraden på den kan diskuteras..) men nu kommer du ta göteborg med häpnad! gnusas yber alles. sen bräsade vi till filipstaddär mamma-malls äva bjöd på kalas, och där pappa-malls bodde härligast i hela världen! tillbaka till karlstad för fotboll och utgång där kvällen avslutades med bryggsittning utanför timmys till soluppgången.

lördagen bjöd på sol, glass och en anneli som bräsade på med permobilen värre än morsan med bmw:n. det säger endel. spm-reunion efter fotbollen var lätt värt. alla var där.. nästan. sophy saknades (skulle lätt kommentera din blogg jämt om man inte var tvungen o skaffa medlemskap!) och ems var inte riktigt hemma hon heller. snart snart snart :) vi kom på att världen är liten, sen gick vi till nöjjes.. mads bjöd på nattkäk och världens goaste glass! tack love. du är fin!

söndagen var beach heeela dagen. fått lite färg even.. badade inte i vassen, men det fick folk leva med.

gosh, hultsfred snart.. ni måste börja hänga på lunarstorm! ska ju rapportera därifrån och hänga med lordi på chatten.. sen om någon är sugen på midsommarkalajs, utflykt till leksand sommarland eller att slänga ner mig till smögen så är det bara att hojta. för det kan bli sporadiskt med skriva.. eller inte. bros på hur mycket jag vill slippa städa.. men ska nog försöka diska nu i alla fall. hunken från ludvika överlevde ju kaoset i alla fall :]

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: