Utan land

here’s the sweetlife

http://hultsfred.lunarstorm.se/2006/index.asp

japp, ja sägert. hultsfred för femte året i rad.. nu smäller det, och ni kan följa våra äventyr på länken ovan. bäst att sampla mari lite så ingen missar det! :]
backstage-mingel, fotboll på hawaii & grillfester i villan – tjugo06 kan bli hur hett som helst!
(missing tosis!)

fast iofs, det är ju rätt dåligt med bra band i år, men då slipper man väl gräma sig för allt man missa.. torgny melins och tiger lou är typ enda jag vill se, och tiger harja redan sett så bry om att missa dom egentligen. strokes, stone sour, timbuk, slaves etc också klart, men skulle aldrig gå på en separat spelning med något av dem, så alltså dör jag inte om det skulle rulla förbi osett det heller.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: