Utan land

snabbis

sitter på jobbet och trökar. gjorde DN's valtest efter tips från jägern i hörnet. svaret blev minst sagt förvirrande.. visar helt enkelt att jag har en del att läsa inför valet innan jag kan bestämma mig. om jag nu kan det.

resultatet såg ut såhär; FP 61% (?!), S 60%, C 58%, Kd 57% (hmm..), M 55%, Mp 54% och V 53%.
är jag folkpartist?
måste nog verkligen hitta en hjärtefråga tills september, för att hitta ett parti som jag skall ta till mig fullt ut är nog omöjligt.

annars har jag hoppat i vattenpölar, somnat till filmer, vart i gbg hos malls och haft en helt underbar minivecka med henne och mickus + mattias. liseberg, reggaefestival, accelerator och mååånga öl. grillning på verandan och promenader.. gosh, jag vill bo där!

fast nu ska jag till gustavsvik och leka med amanda, linn och mattias! eller snart iaf :]


oh. nu kom det förbi folks som jobbar uppe på samma våning som the big boss Lars (VD:n) och frågade om jag hade lunch nu.. råsöta! nu vart jag glad. fast jag har inte lunch.. men ska nässla in mig i det gänget sen så ska jag bli rik.

Lämna ett svar

%d