Utan land

en bättre värld..

..blev det precis på msn! wickid is here! som vi har väntat, längtat och hoppats – nu är det verklighet. hopp & studs med päronfjongs vad glad jag blev. skojjade om att han inte behöver ringa när han sitter på toa längre, och tur att han inte har en laptop (ÄN). annars har det varit skola och jobb, mycke flyttkartonger och för lite öl, men imorn kväll är det slut! thomas rusiak ska avnjutas – live! jag har aldrig sett han på riktigt förr. mannen, myten.. mattias :)  mums.

och förvånansvärt många födelsedagspresenter har kommit fram i dagarna. inte så många kvar att inkassera nu – men ett par finns det allt.. paket I like! speciellt om dom går att äta.. eller lyssna på. så nu ska jag äta super-omeletten och lyssna på me first and the gimmie gimmies. (+ fastighetsrätt.. men det är verkligen en parentes!)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: