Utan land

oh my gosh

snacka om att det aldrig blir som man planerat, eller i alla fall tänkt. hade fått för mig att jag skulle kunna lyckas få dagarna ikring dagens dag att bli ganska behagliga och komma ifatt i skolan. tji fick jag! nog för att jag gillar tempot, men det är så jävla trist att behöva boka allt och alla flera hundrabiljonerstriljaders veckor i förväg. skulle cykla förbi bolaget och stan efter jobbet. köpa lite lätt med glögg och andra gottigheter till saras bjudning + ett paket (äntligen får jag mitt paketbyte!!).. då, ja DÅ hoppar kedjan lagom när man svänger ner på stortorget. och inte bara på det lilla kugghjulet där bak, utan på det stora OCKSÅ – där det är för trångt för att peta in fingrarna så man kommer åt ordentligt (vilket jag kom på efter att jag envisats så länge mitt tålamod höll). iofs var det väl bra, för då blev det som ani tänkt att vi knallar upp på kotten ikväll.. men jag förstörde någon annans kväll. en stackars tjej med systemkasse som skulle hjälpa mig drämde in alla sina glasflaskor i cykelstället – fast tur att det finns sånna som säljer alkohol hela dagarna. jag tror någon kastat en spell på min cykel!

bah! jag har haft så mycket bra tankar på senaste som jag tänkt "aha! det DÄR är ett blogginlägg".. en sak var i alla fall en sak jag läste på aftonbladet. de hade gjort någon undersökning om vilka äckligheter/ovanor man kan stå ut med i ett förhållande.. det var pet i näsan, pruttar, rapar, toalock i all oändlighet… TILLS, och det här tar till och med emot att skriva: en tjej berättade att hon hade en pojkvän med ständiga bromsmärken i kalsongerna. okej, hans problem så länge hon inte försöker peta på g-punkten – men hon pratat med honom om det (tänk er konversationen: "älskling, ditt bajs i kalsongerna..") och hans försvarsreplik var att han hade så mycket rövhår så det fastnade. okej, BILDER. han förtjänar inte dagens ros. he needs one of those french things that shoots water up your ass! som JD i scrubs skulle ha sagt..

annars blir det mycket jobb i helgen. och kalajs I want! men inte plånboken.. men han har ingen talan! så det blir. och snart snart pussas! och moneybrother.. gosh! han och nikola vore samtidigt.. vilket moment det skulle vara!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: