Utan land

varmt och salt

jag älskar att slänga in all (verkligen ALL) musik jag har på datorn i winamp och shuffla. gosh, man får mycket roliga suplises (har ni inte hört skämtet bör det berättas för er!). dagens spontanskratt kom när bengt dahlqvists (ni vet han som spelade en av tvillingarna i skilda världar på tv4) låt "varmt och salt" kom på. det är utan konkurrens det tamaste (läs: sämsta) jag någonsin hört. läste en intervju med honom i samband med att den släpptes (ett par år sedan) och han tyckte att det skulle bli årets sommarplåga.. basshunter slår honom med hästlängder! bengt hade också skaffat en väldigt rockig look och sade det att han jobbade mycket på sin image. han borde kanske frottera sig lite mer med bot-sångaren jonas..

btw så låter låtnamnet jävligt porrigt. varmt och salt.. salt och varmt. kan man börja fundera på vad han sjunger om egeeentligen. rågblont hår någonting..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: