Utan land

scaary

okej. tidningsrubrikerna har smugit sig närmare..  påväg till jobbet efter skolan lite efter tre så cyklar jag förbi tybble centrum i vanlig ordning, dock är det snuskigt många snutbilar ståendes i en cirkel – något som man självklart tycker är lite suspekt en tisdagseftermiddag. det är avspärrat med plastiga polisband som man ser i CSI och folk står och är nyfikna i klungor. jag cyklar dock självklart bara förbi, men spottar ändå många cirkulerande polisbilar i området – något som är ännu mer suspekt en tisdagkväll. jobbar, lämnar lite plasma och cyklar hem. blir skiträdd när det står ett gäng snutar mitt på cykelbanan (jag har inga cykelljus än), men tänker inte mer på det och kommer hem. läste dock precis dethär, och häpnar när jag förstår att den affärskillen de stannat i en volvo inte fick fortkörningsböter – utan eskort till polishuset. kan ha sett min kanske första offentligt uppmärksammade brottsling!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: