Utan land

she’s on her way from misery..

..to happiness today!

fast inte blev det rätt idag heller. blir till att pallra sig till tingsrätten på torsdag igen.. JAG HAR INTE TIIID!! men jag får i alla fall krama på mammsen och syrrorna igen då.. en kortis i alla fall. och gladare än vad jag blev idag tack vare min kära mor får man nog kolla i stjärnorna för att hitta! och schilis utbrott på semlor gick inte av för hackor heller.. eller mansins sällskap i sängen! sötaste ever!

och bättre än såhär blev det inte. för jag har hungrig. och jag har för mycket att läsa för att jag ska vilja vara vaken.. hoppas det är skit på tv:n och att någon har bäddat sängen åt mig när jag vänder mig om (TROLIGT).

och jag tänker på att jag vill dricka sugrörsdrinkar och lyssna på göteborgspop med malls också. gosh, det vore VERKLIGEN! det ska jag drömma om bestämmer jag nu. om jag inte måste ut och jaga björn..

Lämna ett svar

%d