Utan land

evening löööv

jag fullkomligt ÄLSKAR tjuvlyssnat.se.. det är skojigt på riktigt och kan nästan sitta och skratta högt för mig själv. saken är den att jag dock är orolig, för det har börjat publicerats mycket tjyvlyssningar från örebro. vad hemskt att verkligen få på pränt vilka dumma saker man kan kläcka ibland.. för det hoppar allt kråkor ur alla våra munnar! kanske ännu hemskare om man läser, och inte fattar att det var en konversation man var delaktig i?

mari – säg åt bjarne att köpa tjuvlyssnat, eller rippa funktionen och skaffa den på lunar! då kommar jag logga in vaaarje dag!

japp, jag såg bra ut på långt håll – men långt ifrån bra ut. det är min lott, men jag har i alla fall köpt ett par pilotisar idag! tror verkligen att det kommer vara vår imorgon så jag får gå runt och leka övertuff!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: