Utan land

sommartorps hunkar & dipp

efter att ha suttit ute i solen på lite olika placeringar (vi spottade bland annat sommartorps hunken ernst bakom en buske vid slottet) så blev man tillslut hemskjutsad, mannen åkte hem och ett par timmar kvar till grek-middagen med girlsen. japp, då var det alltså dags att göra nytta och börja läsa lite – kallt som fan på filten efter fem minuter och jag är alltså inne igen. nördbloggande istället för nördplugg, fint det.

fredagen vart lyckad med årets första grillning, lite korrisfest, bowling och sedan björnis. graafen vart aggressivt raggad på och jag är kääss på black jack. upp, nå djävulskt bakfulla, mötas, åka ifrån de andra,åka till karlskoga, turboäta en pizza och sen mötas upp igen på boda borg.. och självklart: VI VANN! :D 9 stämplar.. inte så illa alltså.

sen åkte vi hem, bangade utgång, lagade RÅGOTT käk och dog klockan 22. så nu har jag en stoor samling färdigskurna och odippade morots- samt gurkstavar att avnjuta ikväll efter grekmaten. woopidoo. dock borde jag dö tidigt ikväll också, blir upp i ottan imorn..

mitt enda aprilskämt var jävligt bra också..

Lämna ett svar

%d