Utan land

äggbert

det är väldigt lugnt här på atlas såhär skärtorsdagseftermiddagen07.
sitter mest och hoppas på att sthlm's växeln ska krascha så jag blir överringd..

våta drömmar om blåkulla och en porrklädd man i kycklingdräkt vore.. får väl se hur väl mannen antar utmaningen :]

annars fnittrar vi lite åt en fru som ringer sin man varje dag, samma tid och med samma nasala dalmålsröst. låter lite som den älskvärda kassörskan på ica som låter som om någonting stort halkat upp i pastejköket: "vaaar deeet braaa sååå?". i alla fall så undrar vi om vad hon ringer om vaarje dag, samma tid och med samma nasala röst.. var nästan på vippen att fråga nu, för det är bara hon som ringer. handlar det om vilket smör hon ska köpa? om hon får slantar till bussen? om att barnet gör olika saker? att hon ska åka till samma ställe som igår vid samma tid? VEM ringer så heela tiden? tror hon att han knullar bordsgrannen?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: