Utan land

i could be your favorite girl

jag skulle vilja ha en riktig favvisblogg där ägaren uppdaterar precis när jag vill läsa, med precis det jag vill läsa. antagligen är det lite mycket begärt och skulle jag avslöja dom två bloggarna som jag faktiskt (nästan) följer maniskt skulle ni nog skratta ganska gott. iofs är den ena inte speciellt farlig: malin wollin som bloggar om fotbollsfruliv och rövar. lite tjejigt ibland, men det får det vara!

egentligen så vore det skoj om ni följde min blogg maniskt och tyckte att det var vääärsta grejjen. men det är svårt, eller kanske inte för mamming.. men för er andra. knappt jag själv tycker att bloggen är rolig. endast ventilation för vardagsfunderingar.

ska nog börja vädra lite mer riktiga dilemman och funderingar. kanske är att vända ryggen till och skrika ungefär "träffa mig med fler intressepilar, GÖR DET" – men ändå, det ger troligen mer.

Lämna ett svar

%d