Utan land

svetlana & co

efter att ha druckigt daquiris av alla de slag (jordgubbs-, kiwi och vattenmelon) i fredags så var vi jävligt sambosiga igår. lagade dundergod mat, pumpade massageolja och tittade på en film. film ska vara undhållning och skänka antingen en tanke eller bara njutning för stunden.

filmen igår skänkte en tanke: jag kommer ALDRIG sätta min fot i slovakien. i alla fall inte utan att vara livrädd för alla som fascineras av att man inte är inbodd slovak, för alla som eventuellt tipsar om olika ställen att besöka och speciellt för alla barn (även om barnen gjorde något bra i slutet av filmen). skulle jag åka tåg i europa kommer jag aldrig lyssna på en britt som absolut tycker att slovakien är bra och jag kommer definitivt inte att följa någons råd att besöka ett vandrarhem utanför bratislava. jag vill inte DÖÖ!

japp, så vill du bli genuint jävla rädd och äcklad: se hostel. fruktansvärt realistisk och jag skulle absolut kunna tro att allting är på riktigt (dock inte att alla öst-bruttor är sådär heta). det var absolut inte underhållning!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: