Utan land

han tog av sig sin kavaj

"en kväll i juni" snurrar verkligen på repeat här hemma, i alla dess versioner. ibland avbryter jag med lite hassan och mikael persbrandts sommarprat (en decimeter stålrör, rakt upp i pruppen). har satt upp väggdekorationer i köket och det blev asbra. har jobbat (studsade inte upp som någon möbelfjäder imorse dock!) massa massa. rätt lungt iofs.. men fan, en del gubbar är rätt roliga. som han med en överläpp! eller gubbar och gubbar, de är väl i mattias ålder :]

image99

och nyss fick jag den här bilden av mari. ni får ursäkta allt psykiskt lidande som den kan orsaka (använder i alla fall tandtråd!!) men jag måste bara kommentera något roligt.. efter att ha retat wickid för hans ufo-öron så får jag nu plötsligt se att mina är jävligt roliga dom också. ser ut som ett Superman S typ!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: