Utan land

return of the kycklingarm

jag fick 40 minuters massage idag på jobbet. trevlig hurt-brud som knåda lite. inget porrigt alls, men jäääävligt skönt. sen flumma hon till det och skulle visa mig lite kinesologi. har inte vågat googlat det ens.. säkert humbug. dock visade hon mig läskiga saker.

genom att trycka och stimulera (inte porrigt!) olika punkter så visade hon hur olika saker påverkade kroppen;

  • hon lät mig hålla upp mitt huvud med hjälp av nacken när jag låg på rygg. sedan vred hon huvudet åt höger och bad mig hålla emot när hon skulle trycka ner huvudet. jag orkade inte speciellt.. då gned hon lite på tutt-musklerna (alltså bröstmusklerna som är sexiga på killar men obefintliga på tjejer som jag) och sen gjorde vi samma sak igen. och jag orkade råmycket.
  • hon höll upp mina ben och jag själv höll upp armarna rakt upp (och jag ligger alltså på rygg). vi donar med detta en stund, sedan drar hon ner min arm mot benen och jag ska hålla emot för allt jag är värd. mina kycklingarmar ger efter rätt lätt. då petar hon lite på ställen där man har körtlar (typ bakom öronen etc) och sedan gör vi samma sak igen.. och jag är stark! tyckte hon skulle sluta skämta och ta i lika mycket som första gången, men hon tog verkligen i fick jag försäkrat (sådant syns ju också).
  • sedan demostrerade hon att navelpiercingen tydligen inte är någe bra för kroppen. hon skulle återigen dra ner min arm och jag hålla emot. som tidigare efter körtelstimulansen så gick det rätt bra.. men sedan tryckte hon med andra handen på min navel – och TJOPP! jag blev klen(are).

alltså vet jag varför jag är svag: det är navelpiercingen! hör ni det?!
fast, jag kan inte alls förklara detta.. läskigt var ordet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: