Utan land

den där om målarn’

sent igår bestämde vi oss för en tapet. vi hade en varsin favvo efter att ha valt lite mellan pest och kolera.. mariah fick det slutliga valet när hon sa "välj den ljusare". så det blir den då. alltså har jag målarn’ här hemma nu.. han skrapar och donar. låter gör det iaf. bara att hoppas att det blir fint också..

för blire fult kreverar jag. kommer ju inte vara på plats för att se eländet på ett tag. karlstad i eftermiddag, vidare till dalom på lördag, vidare därifrån till sthlm på måndag och slutligen hem på onsdag. PUH!

slit och släng. men en annan är väl van att leva i en kappsäck! och det ska bli råvärt att krama lite på SPM:s, kladda i kladdos soffa och få se vart fanny egentligen kommer ifrån :] och familjen såklart.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: