Utan land

pass

hockeyn var dunderskoj igår. det är nog mammings förtjänst.. gapar som en annan karl om att det andra laget ser ut som tomtarnas julparad. rödklädda och matchstraff på matchstraff så kan man ju inte annat än hålla med..

det var i alla fall en ganska vild match. eller domare snarare. i andra perioden spelade hc (mattias lag) med ordinarie 5 man på isen två minuter. HAHA. mattias satt en tredjedel av matchen i utvisningsbåset. han missade två frilägen, men fixade i alla fall en straff också . diving swan!

i sista perioden hade kungsör tre (!!) avbytare efter utvisningar och skador. svettigt! deras tränare vart uppvisad på läktaren och kom och satte sig hos oss med kommentaren "här verkar det vara bäst stämning". kungsörs supportrar lekte mest arga ögat.

sen fick vi hem bill och bull (steffo och kalle) samt hockeyrövarna. björnis blev.
och nu måste jag sluta för mattias tycker att jag trycker för hårt på tangenterna.. haha.

"ursäkta.. du andas lite högt, skulle du kunna sluta med det?"

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: