Utan land

smile ’cause stars are blind

nu har jag en ursäkt för att jag (hur mycket jag än försöker stå emot) gillar paris hiltons sång "stars are blind". tidigare har jag slagit fast att hon säkerligen inte skrivit text, komponerat musik eller sjungit själv. låten är skitlik lily allens "smile". lite mer kredd med lily! haha.

iofs kom kanske "stars are blind" först? isf tjänade detta inget till i alla fall..

tvättstugan var lugn också! den som bokat kom inte! sjukt störande.. enda ursäkten för sådant är om brickan suttit hela månaden runt så att säga. och när jag bokade min tid igår så var heeela dagen obokad. så det så! pilutta!

nu ska jag träna igen. har ett par julbord att ta igen..
jävla skit att man har massa praliner kvar hemma bara. om man äter upp dom snabbt borde det bli mindre kalorier. haha.

Lämna ett svar

%d