Utan land

i own the night

vad skönt det är att vara mellan två kurser. det finns INGET man kan göra. befriande att vara ekonomiskt oberoende också.. alltså, att inte ha några pengar. då behöver man inte oroa sig för att man råkar spendera dom. får iofs pengar i eftermiddag så det är en förmiddag av pankhet jag troligen överlever.

kom hem från kära karlstad igår. åt, tränade och cyklade lite fel. kramade lite på trötta karln hemma och kickade igång honom för tidiga bion. jag åt mig mätt på popcorn och var inte ens nära att somna. jag kläckte några bloopers som omgivningen hakade upp sig på ("..en femkrona i stjärten.." .. "oj, det var fel röka"..), sedan gick vi till boysen på väster och drack 3,5:or. en öl på stan och sedan ett sibylla-meal på hemvägen. en otroligt fin fredag!

och snart kommer kladdo och berikar våran soffa! wiho!
idag blire redigt kalajs.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: