Utan land

här fortsätter vår saga..

jag tar vid där mary slutade..

mätta sedan gårdagens köttfärslimpa som mammsing bjutt på plockade vi alltså upp steffo på väster och kalle på kungsgatan mitt i natta, med brädorna i takboxen och glada humör i bilen. johan och hans danne ville åka efter oss som gps, så vi möttes upp på shell för lite frukost.

därifrån luktade det rostbiff i hela bilen.. jag tappade telefonen under sätet också.. alla ringde, ingen svarade och oro väcktes för att vi var döda. då tog jag fram ficklampan och letade (bild 1) utan lycka. så mattias fick stanna o plocka fram den. bilfärden var trevlig och timmarna skrattades fram (bild 2). vi stanna och strechade lite (bild 3), hängde på låset till apoteket som inte hade öppnat och åkte vidare. jag och mari fick till det tillsammans också! (bild 4). blir så glad bara av att tänka på morgonljuset i våra kalla ansikten :D haha.

ju närmare vi kom detsto mer klagosång kom det från baksätet; "är vi inte fraaammeee snaaart?" "jag är kiiissnööödig.." "trääääsmaaak..". vi levde på hoppet om en fiin stuga!

om ni jämför film 1 med film 2 så förstår ni..

"kalle sover.. .. .. säg hej kalle!" HAHA

"häääär är han kissnödig.."

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: