Utan land

en klassisk helg

jajamän, nu har vi haft en klassisk helg igen. till och med en långhelg.. åkte ner till hufvudstaden tiidig torsdag morgon. efter en helt vanlig ride i 140 km/h kom vi fram. vi såg kändisar (glenn!) på mässan, åt fruktansvärt mycket gott (violhonung!) och allmänt trivdes. med hjälp från gps:en hittade vi lyan i birkastan där vi skulle husera. gjorde en snabb uppfräschning och gav oss iväg. utforskade lite och tyckte att vädret var det bästa på länge! åkte tillbaka, powervilade lite med illustrerad vetenskap och vin. gick sedan till parken och slappnade av med hundar och butt. mötte upp PS på klubb och alla konstiga människor drogs till oss. men länge leve norsken gunnar, med sina lena händer och polska hemhjälp!

fredag var vi kulturella. gick på moderna (jag tröttna på en kvart). sedan åt vi väl ett par gånger. satt även på thank god it’s friday i solen ett par timmar. lite fresch fruit drinkar och span. kvalitetstiden var sedan slut för mamma och pappa (PS får nog anses vara ett utfluget barn). en hel buss med barn anlände och allt var precis så som det ska! vi hängde lite på klubb och boysen besökte 100 tyska bögar i spandex.

lördagen var stadsvandring, inte lika fint väder och springa i regn. lekte barn-geni och gick på klubb igen. sedan vandrade vi lite planlöst innan sängdags för att vakna på söndag och vara pepp för barkarby.

så tack allesammans för en klassisk helg! söndagsutflykter borde vara ett måste.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: