Utan land

tandborstmoment

igårkväll när vi krypit ner i sängen hade jag som vanligt tandborsten med mig. när jag svalt och skulle göra mig av med den har jag lärt mig att jag inte kan kasta den åt sidan (då hamnar den allt som oftast på mattias byxor, och han vill av någon outgrundlig anledning inte ha vita små stänk på dem). alternativ lösning? kasta den rakt fram mot byrån.

igår kom den däremot tillbaka! träffade kanten på byrån med den gummigreppvänliga delen av tandborsten så den tog en volt och studsade tillbaka.. skitsnyggt! så nu har jag drömt hela natten att jag har gjort en sport av tandborstkastning och tjänade storkovan..

och nej, det händer inte så mycket mer spännande än äta, sova, jobba, plugga, träna just nu.. något måste jag ju roa mig med!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: