Utan land

pitstop

mellanlandar lite i vardagen efter hultsfred och innan riga just nu.. försöker tappert att hålla i nyttigheterna i alla fall på hemmaplan.. en dag i veckan blir man dock inte fit-for-beach på.

hultsfred var såklart grejt! 4:a raders skedliggning, kast med litet kylskåp, massa massa massa bilder och moments, saknad av smålandsrullen, milf:andes, 17,5-åringar och en hel del fina citat och leenden. men som ni vet: "jag-bjuder-på-den-smurfen ringde, och vet du vad han sa? – jag bjuder på den!" :] vi har helt enkelt inte betett oss riktigt som man bör, men på festival är allt okej.

ska om en liten stund åka vidare för att se vad som är okej i riga.. en klassisk kryssning med mammsen och allra käraste systrarna. inte illa alls! ser fram emot som tusan.. har verkligen hänt att vi haft klassiska fina moments förut.

tills dess: so long! och bara så ni vet fyller jag år imorgon.. det är okej med ett wall-message på facebook!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: