Utan land

sommarsnabbis

vad har egentligen hänt sen den 17 juni? VÄLDIGT mycket.. precis därför jag inte skrivit, men hade jag gjort det hade det varit förjävla skoj!

stack  iväg med världens bästa familj på en farlig estonia-färja till riga för att fira födelsedag. kom hem för midsommarfirande i radhus och en drej-platta i födelsedagspresent. jobbade lite lätt (eller TUNGT) och drog sen till gbg för west coast riot. hängde med 19-åringar i skejkepsar utan ölsinne, mattias vart uppraggad av en läskig tjej (viskade "hjääälp miiig" och jag ignorerade honom asgarvandes) och såg klassiska band.

tåg i 4,5 timme tog oss till dalarna för ludvikafesten. den bjöd på mycket flytande dricka, fotboll, mamma kerstins kycklinggryta och en klassisk afton hos jonsson. hos jonsson (eller hans mammas stuga om man ska vara korrekt) finns allt. bastu, tunna, altan, brygga, gräsmatta, vattenskoter och ett gäng klassiska kalle-anka-fans. sommardrömmer no 1!

träffade även min look-a-like. många som talat om att det finns en tjej som heter som jag, ser ut som jag och kan lätt tas för att vara jag. hon tyckte det var lite besvärande att folk hela tiden misstog sig, men var glad att få träffa mig.. haha. tror jag! iofs tycker inte jag att vi var lika.. men om någon ser mig hångla med någon annan än mattias på krogen så var det hon! haha.

sedan har jag jobbat lite mera, tatuerat mig lite mera och jobbat ännu lite mera.

PUH!

kort finns.. men mattias gav bort min kamera till en indier så det är mest mobilbilder.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: