Utan land

oslo so far

bor med världens (näst) bästa sambosar.. det är mat lagat ibland när man kommer hem o glada miner. så jag gillar mitt kollektiv här på grûnerlökka (typ som sthlms söder med maaaassa caféer o uteserveringar). har även hittat bra häng med franke + bargänget (gratis öl i like!) och jobbet är kanon (igår fick vi champagne på arbetstid..).

negativt:
– jag har ingen passande outfit för lördagens fest på wallmans i copenhagen
– norskar vet inte hur man går på trottoarer.. har krockat flera gånger
– det finns INGA hissar (hoppas för bövulen att carl o gänget har hiss till 14:e våningen, annars blire inge besök)
– dyyyyr alkohol

konstigt
– håltagarna till papper (så man kan sätta in i pärmar) gör bara två hål i pappersarket istället för fyra

har alltså bott här sedan söndags (4 dagar) och jag känner mig redan "hemma".. nu blir det nog bara bättre också..
saknar verkligen kärleken.. man är sjukt bortskämd med att ha snark bredvid sig!

kempefint har jag det!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: