Utan land

kärleken suger

han kom precis hit med en dammsugare som han så stolt köpte eftersom bilen såldes. han ringde när jag satt på jobbet igår och frågade om färg-tips. mia sa glatt att den svarta är fin.. jag tänkte mer champagne eller guld. guld blev.. så kommer han hit me en orange jävla stådammsugare. haha.. tur att den är smidig iaf!

jag har det fortfarande oförskämt bra. planeringsdag på holmenkollen idag med jobbet.. chefen är minsann den som bjur till! jag trivs med människorna som tusan!

beccus bjuder upp på norge-fest på lördag.. så då jevlar! fint som tusan ska det bli. rikard o maulin står för husum o jag tackar o tar emot.. inte så snyggt att dra hit gänget på partaj när alla konsulter bor vägg i vägg. vår lilla lya är iaf invigd o supermysig!

definitivt mysigare efter mallsans chilifrukter också.. tror också att det inte är bara legal herbs i det där teét du gav mig!

efter en hård dag med löner imorgon bär det vidare på barrunda.. då är det dags att introducera kärleken för halmstads-mia, arjeplog-stina, arjeplog-frank, säffle-peter, fisksätra-josé, kramer-alexander och de andra. håll i hatten!

och till er alla, från mig: tänker på er!  förgås inte! I’ll be standing riiight here waiting fooor yoou all! over out and out again!

har förresten köpt världens poppigaste vinterjacka! med svenska pengar på norsk affär.. burr.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: