Utan land

trött och glad

hua, det känns att det är grått, mörkt och kallt.. är trött som ett avdankat skorsten och vill helst sätta elementet på 35*C. MEN, det märks att man börjar komma folk in på livet när det ringer och rösten genast avslöjar en. tydligen hördes det ganska tydligt att jag var slut, fast jag riktigt ansträngde min fina telefonröst.

MEN (nummer två), jag har hittat en riktig inspirationskälla! har ett urrivet blad från en tidning med en recension av en bok som en kvinna med framgång skrivit om feminism (kontenta typ: det kommer aldrig bli bättre om inte kvinnor slutar förtrycka kvinnor). jag har inte läst boken, men jag har hittat en kvinna/tjej/brud i min närhet som har det där lila extra – en brud som vet vad som gäller! vilken energi hon ger!

MEN (nummer tre), det är nu dags för det obligatoriska pepparkaksbaket.. det blir lite annorlunda i år. det blir inget hus, och täleken är inte med. dock kommer det bli ett helt hav av fina indiskapepparkakor.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: