Utan land

mission partly completed

sitter instoppad i vår provisoriska säng-soffa i vår nya, fina, underbara, hemtrevliga, mysiga, tjusiga, underbara, stora, fräscha (sa jag underbara?) lägenhet i detta nu och jag trivs redan! vi har stånkat och kånkat våra saker till denna fantastiska skapelse ända från gamla lägenheten, ca 400 m härifrån. guld att ha en stark lycksele-karl med sig en sådan här dag! och kärleken såklart, fast han är inte riktigt lika stark.

det är fortfarande mycket grovgöra kvar (flyttstäd, alla stora atteraljer från öreborg etc), men ändå.. jag sitter här svettig, äcklig och helt slut och tittar ut över en stadssiluett som är helt fantastisk. känner mig som någon donna i någon fancy våning på 74:e etage lokaliserad på manhattan..

äntligen har jag hittat hem i oslo!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: