Utan land

att kickstarta med en tår

gosh. efter jul och nyår samt en penicillinkur så har jag äntligen kickat igång året med träning. hade flåset kvar trots en hård helg i dalarna och klarade mig igenom 75 min sykkel.. är dock lite skakis i bena minsann.

rev lite morötter o stekte lite ägg, slog mig ner i soffan och åt med datorn i knät och tv:n i bakgrunden. oprah på tv norge och en liten fillipinsk tjej på 16 år fick sin dröm uppfylld: att sjunga en duett med celine dion. som hon gjorde det också! och becuase you loved me kommer alltid, alltid vara så jävla vacker. alltså, en tååår såklart.

sedan, artikel på aftonbladet.se – prison break läggs ner. en tåååår. haha.. inte riktigt kanske, men shit vad bra det är. synd bara att jag inte får kolla nuuunuunuuu för kärleken jobbar..

så saknar jag mina egyptsianer som tusan.. nathalie fyller 17 år. det är galet! känns fortfarande som jag är 17.. kom heem snart!!

———————————

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn’t speak
You were my eyes when I couldn’t see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn’t reach
You gave me faith ‘coz you believed
I’m everything I am
Because you loved me

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: