dålig vs bra flickvän

igår kände jag mig som en dålig. ställde till med baluns här hemma medan kärleken var tvungen att börja jobba kl 22. dock hade vi jäkligt kul och sirkus var som en fritidsgård för svenska föreningen, med alkoholtillstånd. tur att man var lite i gasen. frajda var riktigt hett villebråd trots sin nyfyllna gumma-ålder. vi fick rent faktiskt slå bort grabbsen från henne.

men idag känner jag mig som en bra flickvän! hade städat när han kom hem strax efter 10 imorse. nattade honom med kli på ryggen och var ner på stan och letade oväntad present. han tjatar om en hatt, men jag hittade bara en snygg rutig slips så den blev det. har avstyrt middagen här hemma för hans skull så han får lugn och ro samt köpt alkoholfritt bubbel och ordnat en lyxig sallad.

det kallar jag flickvän det!! woho

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.