Utan land

en klassisk helg

sitter i poppos soffa och har precis kört en onlinepizza. fy fan vilken bra affärsidé det är!! helgen i öreborg har varit hur fin som helst. träffat familjen och insett hur mycket man faktiskt saknar dem. gått på stan och rullat hatt. köpt en juicecentrifug samt en plattång (mitt nya klipp behöver en rejäl en). var på kåren o rocka till molotov (samt fick en låt dedikerad vilket var rätt snyggt). hela kvällen var föressten rätt snygg.. var even så hett så jag bara sa till bartendern "en likadan som sist" och så visste han precis! matte var alldeles till sig och numera lusekoftaägaren jor-el dansade som aldrig förr. har träffat brudarna och kört klassiska chardspelmed gänget..

nu fattas bara mamms och smågrisarna så snart blir det grilla i karlstad!! woho!

Lämna ett svar

%d