Utan land

fredagseftermiddag i solen

ser knappt vad jag skriver för solen skiner på min dammiga laptopskärm.. vi har spröjsade fönster på jobbet så det är en liten strimma där jag ser bra, för att förtydliga att jag är förmögen till att inte överdriva jättemycket. finns en kälkbäcke här på hålmenskollen (som svärfar skriver) som tar 10-12 min att åka nerför, men jag säger alltid att det tar typ en timme (för att beskriva vilken låång backe det är). det visade sig att en krake här på jobbet helt ärligt trott det.. lite orimligt kanske?

om en timme eller två är mammsen  här och hon ska få en snabbtur på kontoret, sedan en solpromenad till våningen!

njuter som en mysig svart katt i solen nu.. mår verkligen som en pirrig 4-åring när det kommer solsken och värme. sover mindre, äter bättre, ler oftare och är toksprallig. hur ska det här gå hela sommaren?

imorn får jag leka i snön iaf! min snowboard ska rastas för andra helgen i rad.. fast förra helgen var det inte jag som rastade den iofs.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: