Utan land

spontanfest

efter mycke mys med familjen så landade jag med skitbussen i oslo klockan sex igår. klockan sju knackade vi på i rickards nya grabb-kollektiv med en låda vin i handen. trodde i min enfald att det skulle bli okej lugnt (vinlådan var inte ens halvfull), men ack så jag bedrog mig.

halva skåne var på besök och "presenten" till dem (förutom att städa i kollektivet) var att grabbarna i boendet hyrt lilla baren på sirkus. så efter mycket trubadurspel (de skrev egna låtar bland annat om en tjej som försvann hem med en kille och en låt med tydliga instruktioner för hur ett optimalt one night stand ska fungera) drog vi dit och fick välkomnstdrink i rosa plastshakers och glittriga "billigare i baren"-band. otippat sprang vi på Gutt och skrattade åt hur folk faktiskt beter sig med alkoholhalt högre än mont blanc.

så nu snarkar kärleken som sig bör och jag sitter här och tänker på chips. men den svenska pizzan igår slår allt!!

Lämna ett svar

%d