Utan land

smuts som inte går bort

efter fyra hårda/roliga/galna dagar i karlstad-örebro är vi äntligen hemma igen! drog iväg med jos & kärleken tiidigt i torsdags för jobb i kd, hem för mat + pussel hos familjen, bil till örebro, ta på sig lite deo och gå ner på njuta för veckans första ölhäng. skojade friskt och josé var mäkta impad av borgen i centrala örebro.

fredagen bjöd på mer jobb, glasshäng, biltur och örebros bästa familj! var uppe på adolfsberg fram till tre-snåret och alla var lite trötta i ögat då. mycket presenter, skratt och kramar. världens finaste små barn! (eftersom mina systrar växer som tusan och är så nära vuxna man kan bli..)

upp på lördagsmorgonen, fylla på magen med lite lyxfrulle á la poppo – knäckebröd! brunch med brudarna (iofs på pratavstånd från vanliga gänget, haha) och sedan en repa på stan med min stylingexpert fanny. sedan mer mat hos micke, eva och kolo.. och vilken kolo sedan!! lillgrabben har blivit en person. hur härlig som helst!!! skulle lätt vilja vara "var fjärde helg"-mamma. relationer ger så himla mycket!

sedan en fest hos kalasklas igårkväll. spel, tjat och high heels gjorde det till en klassiker. tom efterfest med sång och fjärilsklapp.

idag har vi bara åkt bil, handlat mat för 1480:- på willys (hur FAN lyckas man med det??!) och ätit mat. fick snabbkrama på familjen i kd igen också!

är så slut nu så ser nästan i trippelkors.. men är sjukt nöjd!! tack alles.

Lämna ett svar

%d